Twee-onder-een-kap woning - bouwnummer 11

2 onder 1 kap woning

Beschrijving Twee-onder-een-kap woning - bouwnummer 11

Deze twee-onder-kapwoningen met een woonoppervlakte van circa 156 m2 zijn op de begane grond al standaard uitgebouwd. Van deze twee-onder-een-kap woningen zijn er slechts 6. Ze zijn gelegen in de bocht van de straat Sleutebloem en liggen op ruime kavels met een achtertuin op het westen. Alle woningen hebben een berging van circa 3 x 6 meter gekoppeld aan de woning, behalve bouwnummer 11. Deze woning heeft een vrijstaande berging.

De woningen hebben een entree in de zijgevel en een woonkamer en keuken op de begane grond. De keuken beschikt over een grote glazen pui met een deur naar het terras en de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolderverdieping. De zolderverdieping heeft een meerwerk mogelijkheid voor een extra kamer.

Deze woningen zijn zeer energiezuinig en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en verdieping, een warmtepomp en zonnepanelen. De woning heeft een EPC van 0. Dit heeft een maandelijks voordeel op uw energielasten en kan een korting op uw hypotheek opleveren. Verder is de woning voorzien van tegelwerk en sanitair van Villeroy en Boch. De keukenopstelling is niet inclusief.

Bouwnummer 11 heeft een vrijstaande berging en staat op een kavel van circa 634 m2.
Deel deze pagina:

Kavelkaart In de Boog - Twee-onder-een-kap woning bnr. 11

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart