Levensloopbestendige woning

Beschrijving Levensloopbestendige woning

Een riante nieuw bouwwoning, die ook klaar is voor de toekomst? Dan kan nu! Alle woningen uit het project ‘De Nieuwe Stijl van Leek’ kunnen sinds kort ook worden aangepast met een slaap- en badkamer op de begane grond.

De woningen worden super compleet opgeleverd, en worden gebouwd onder architectuur met een hoogwaardige afwerking. De méér dan royale living biedt diverse indelingsvarianten. De luxe badkamer wordt voorzien van Villeroy en Boch sanitair. De keuken maakt van uw huis echt uw thuis: een zeer complete, hoogwaardige keuken met veel ontwerpmogelijkheden. Dankzij de steile dakhelling heeft u ook op de eerste verdieping ruimte voor 3 ruime slaapkamers en een vaste trap naar de tweede verdieping waar een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd. Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om een slaap- en badkamer op de begane grond te creëren.

De tekeningen voor deze mogelijkheid vindt u onder 'koopwoningen | verkoopdocumentatie | optietekeningen'. En heeft u nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op!
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Nieuwe Stijl van Leek

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart