Hoekwoning - bouwnummer 1

Hoekwoning

Beschrijving Hoekwoning - bouwnummer 1

Deze ruime hoekwoningen met extra grote berging hebben een woonoppervlakte van circa 125 m2. De woningen zijn net iets breder dan de tussenwoningen en liggen op de hoeken van een rij van 5 huizen. In totaal zijn er 4 hoekwoningen. 

De hoekwoningen hebben een woonkamer en open keuken op de begane grond. De woonkamer beschikt over een openslaande deur naar het terras en de tuin. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping te vinden en een zolderverdieping met de meerwerkmogelijkheid voor een extra kamer. Alle hoekwoningen zijn voorzien van een extra grote berging van circa 3 x 6 meter. De achtertuin is op het westen georiënteerd. Anders dan bij de tussenwoningen, zijn er bij de hoekwoningen ramen in de zijgevel opgenomen. Tenslotte beschikken deze hoekwoningen over een oprit met twee parkeerplekken.

De woningen zijn zeer energiezuinig, doordat er gasloos gebouwd wordt. Daarnaast worden de woningen voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een warmtepomp en zonnepanelen. De woning heeft een EPC van 0. Dit heeft een maandelijks voordeel op uw energielasten en kan een korting op uw hypotheek opleveren. Verder is de woning voorzien van tegelwerk en sanitair van Villeroy en Boch. De keukenopstelling is niet inclusief.

De kavel van bouwnummer 1 is ongeveer 418 m2 groot en de extra grote berging is tegen het huis aangebouwd. De woning heeft de entree in de zijgevel.
Deel deze pagina:

Kavelkaart In de Boog - Hoekwoning bnr. 1

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart