START VERKOOP
Het is zover: de verkoop van dit mooie nieuwbouwproject in Leek start op 16 november om 10:00 uur.  Hier leest u alles wat u moet weten om u in te schrijven op het bouwnummer van uw keuze.

Online inschrijven
Vanaf vrijdag 16 november om 10:00 uur kunt u via de website inschrijven op de bouwnummers van uw keuze. In het formulier kunt u meerdere bouwnummers aangeven die uw voorkeur hebben. Ook kunt u een volgorde in deze voorkeur aangeven.

Verkoopprocedure
De verkoop start vrijdag 16 november om 10:00 uur en sluit op maandag 26 november om 10:00 uur. De woningen worden via een geautomatiseerd systeem toegewezen aan de kandidaten. Als er een bouwnummer voor u is gereserveerd, neemt Thuis nieuwbouwmakelaars contact met u op om een afspraak te maken voor het verkoopgesprek. Tijdens dit verkoopgesprek ontvangt u alle informatie over de woning. Indien u tot aankoop overgaat, wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Wordt u niet ingeloot voor het bouwnummer van uw keuze? Dan ontvangt u hierover een e-mail. U wordt dan als reserve kandidaat genoteerd. Indien het bouwnummer alsnog beschikbaar komt, dan zullen we de  kandidaten op de reservelijst benaderen.

Verkoopdocumentatie
Alle verkoopdocumentatie vindt u HIER. De verkooptekeningen, technische omschrijving, de v.o.n. prijzen en de meerwerk opties kunt u allemaal downloaden via de website.

Delen: Inschrijven